Esim - CF | Szemüveget a bírónak | Q&A
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


22
CF | Szemüveget a bírónak | Q&A (Political)
Posted 1 year ago by
classfighter    
Report


Szevasztok!

Előzetesen


Pár apróság, amit érdemes rögzíteni, mert néhány félreértésre a játékszabályok kevésbé alapos ismerete is okot adhat.

Az Orgtól lehet jelképes összegért bérelni felszerelést. Az Org - jellemzően lelépő karakterektől - hozzá juthat felszereléshez.

Azt adósságért legális kölcsön adni. Ezzel a lehetőséggel sokan szoktak élni, ilyenkor látható az adatlapon valami bődületes adósság, ilyesmi, hogy 99999 Gold :-)

Hónapok óta aktívan háborúzunk, a Görög, Osztrák, Német csapatokkal karöltve, északon.


Lengyelek is törölve lettek pár napja (mi az WZ DoW miatt ott - gondolom érthető - inaktívak voltunk).
https://alpha.e-sim.org/article.html?id=6531
https://alpha.e-sim.org/article.html?id=6544

Amikor szlovák/cseh régiókat tartósan elfoglaltuk, akkor a productivity adót megemeltük. Erről volt konzultáció, és a cégezők bólintottak (megszállt régiókat sarcoljuk). Jelzem, lehet a HEU-nak nagyobb a cégparkja, a foglalkoztatottak száma biztos több, mint az államnak (egyéb cégezőknek), így a legtöbb productivity adót mi fizetjük az állam felé.

És egy másik sikertörténet a 2000 Goldról, aminek megszervezését itt is köszönöm Antonio Salazar -nak, hogy a #46 CT-t ilyen szuperul előkészítette és a társaságnak, akik itt voltak és végig vittük. Ezzel gyarapítva az Org vagyonát.

(Ügye a egyik vádaskodó sem gondolja, hogy a Görögöket izomból tudtuk előzni?)

Osztrák swap-hoz csak annyit, hogy a Cseh eredetiken megosztoztunk Osztrákokkal, így kettesével tudtak RW-zni. Ez elkerülendő adtuk át Osztrákoknak a Cseh régiókat. A WarZone csaták mellett ez az egyetlen olyan háború, ahol megállapodtunk a kimeneteléről.

De hogy miért is írom ezt le ... ?

Szemüveget a bírónak


Lojas úgy gondolja, hogy kifosztottam az Orgot. Ezt követően úgy gondolta, hogy CP meglopta az Orgot, ráadásul a CP nem magyar. Csatlakozott hozzá Darth Revan és Otto Habsburg . Nemtetszésüknek adtak hangot üzenő falon.

Szerintem nincs igazuk.

Elmúlt időszakban (lassan fél éve) éles frontok vannak, tartósan törölve szlovák-cseh, lengyelt is fogjuk. Kritikus helyzetben Org üzenofalon osztást hirdetett. Aki csak egy jöhet, vagy hasonlót írt, kapott, amire szüksége volt. Ezt a ciklust Antonio Salazar vitte. Ez sem tetszett a három fiatalembernek.

Holnap választások, lehet változtatni.

Szerintem elég a térképre, az árupiacra, a sikeres eventekre ránézni.

Top-10 Q&A

-válogatás a gyöngyszemekből-


#Érdeklődő játékosÉrdeklődés; észrevételVálasz
1 Lojas hát nem tudom; akár hogy nézem; a te MU-d kb 100x annyit kapott; mint mondjuk a flotta; de lehet csak én látom így. Szóval top MUk; ja…Ez nem igaz: link
2 Lojas Elmúlt 1 hónapot visszanézve ez nem lopás.... ez kifosztás. Ha volna elég energiám; simán menne a report; 90%ig biztos vagyok benne hogy lenne is valami büntid érte; de majd SGButaság: link
3 Otto Habsburg Az én MU-m is kapott valamikor 500 Q5 wepet; nem panaszkodtam; meg volt hogy dobott ki cf némi wepet; de nem vitte túlzásba. Azóta is gyártom a wepet; hogy legyen miből ütni Egyik legtöbb ellátmányt Te kaptad: q1wep: 2500; q5wep: 2970 q5food: 200
4 Lojas citizen classfighter has bought 1153 * Q5 Weapon for 0.45 HUF from citizen Hungary Org már nincs ingyen? XdSoha semmi sincs ingyen. Nem eventekre ment senkinek; hanem hadjáratra. Nézegessed Org logot; rendszeres vásárló és támogató vagyok
5 Otto Habsburg Cf és a HEU élősködik az országon; aztán ha valaki kimondja az igazat; akkor egyből pattognak és sértegetik a másikat. Tipikus esete annak; amikor a tolvaj lebukik; tetten érik és még neki áll feljebb. Nevetséges a vergődésük.Ment is egy lekérdezés; íme: link
6 Darth Revan ha 5.-én még mindig bevándorló lesz az elnök indulni fog a CW vagy is 5.-e után Drukkolok Neked :-)
7 Otto Habsburg Szüntessük meg a HEU hegemóniát Magyarországon!! Megbocsájthatatlan bűn; hogy egy magyarul sem beszélő; idegenszívű; idegen elnököt juttattak hatalomba; mintha magyar nem lenne elég itthon!!HazaárulókSzent István intelmei Imre herceghez: VI. A VENDÉGEK BEFOGADÁSÁRÓL ÉS GYÁMOLÍTÁSÁRÓL; De most komolyan …
8 Darth Revan menj a saját országodba te bohóc migránsIde regelt; ez az országa; hasonlóan mint Te. Ezt a békát le kell nyelned.
9 Lojas "Hungary Org has canceled debt of 7654.0 Gold to Antonio Salazar Hungary Org Add new element to the contract: Pay 0.01 Gold Antonio Salazar Add new element to the contract: Debt 4321.0 Gold till day 90"Kölöcsön EQ meghosszabbítása
10 Darth Revan tény az is cfke hogy indokolatlanul sok supp ment ki az elmúlt időszakban amivel a mi dolgunkat nagyban könnyítetted hogy tételesen le is közölted pl 3 tagú mu.nak minek 75k wep? + kaja ajcsiHáborúzunk; tartjuk a frontot. Tételesen: Ez nem igaz: link
+1 Darth Revan miért indultál itt elnöknek te migráncs? otthon tudják milyen tolvaj vagy és nem engednek az elnöki szék közelébe?Antonio Salazar itthon van


Amúgy volt még pár szenzációs, de nem lelem, lehet módosítva vagy törölve lett, vagy csak elkerülte a figyelmemet. De kb. DV-től, hogy: neki van mindene, neki nem kell osztás, de miért nem kapott, SG-től, arra, hogy nézze már meg a törvényeket, régiókat, védelmi rendszereket a nem eredetiken is: de hát ezt bárki meg tudja csinálni ... lehet szemezgetni ;-)

Volt még valamelyiktől a a productivity adóra észrevétel, hogy azzal is a HEU van hizlalva. Nyilván ez is hülyeség, HEU fizeti a legtöbb adót, mivel nálunk melóznak a legtöbben.

Üdv,
CFKE

Previous article:
CF | DAY1330 - we are the best | 14/06 : 0:4 - UK:HU (2 years ago)

Next article:
CF | JAM (1 year ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON